Sulo Bakery

SULO BAKERY

Sulo Bakery on Sulo Ravintoloiden oma pieni leipomo! Tuotteiden kirjo meillä vaihtelee päivittäin, mutta runko rakentuu mm. leipien, leivonnaisten ja kakkujen ympärille.

Toimipisteissä myytävien tuotteiden lisäksi meiltä valmistuu päivittäin hapanjuurileivät ja mallasleivät sekä muut tilaustuotteet Sulon lounaille, brunsseille ja catering-tilauksiin. Myös Sulon burgereissa käytetyt potato bun-burgersämpylät valmistetaan meillä. 

Leivät nyt myynnissä myös paikallisissa K-kaupoissa; K-market Ylämyllyllä, K-market Reijolassa, K-supermarket Lehmossa, K-Citymarket Pilkossa sekä K-supermarket Eväskontissa!

”Teemme kaikki valinnat niin tuotteiden, raaka-aineiden, kuin valmistuksenkin suhteen tuotteen herkullisuus edellä. Jos paras pullataikina syntyy oikeasta voista, niin silloin myös käytämme oikeaa voita. Samalla hyödynnämme sesonkeja, mikä mahdollistaa raaka-aineiden käytön silloin kun ne ovat parhaimmillaan.”

Leipomon tuotteet ovat myynnissä kaikissa Sulon toimipisteissä. Valikoima vaihtelee toimipisteittäin, mutta kaikista löytyy vakiotuotteina leivät; hapanjuurileipä, mallasleipä sekä focaccia. Laajin valikoima makeita- sekä erikoistuotteita löytyy Sulo Puistolta, Joensuun Tiedepuistolta.

Huom! Kaikki tilaukset ja tarjouspyynnöt Sulon ravintoloiden kautta.

KAKKUESITE

Lataa esite Sulo Bakeryn kakuista.

YHTEYSTIEDOT

Lylykoskentie 4
80130 Joensuu
Puh. 0504714479
sulobakery(at)ravintolasulo.fi

SULO BAKERY INSTAGRAMISSA