Sulo Bakery

Sulo Bakery on Sulo Ravintoloiden uusin toimipiste, mutta nyt kyseessä on ravintolan sijaan leipomo!

Tuotteiden kirjo meillä vaihtelee päivittäin, mutta runko rakentuu mm. hapanjuurileivän, leivonnaisten ja kakkujen ympärille. Toimipisteissä myytävien tuotteiden lisäksi meiltä valmistuu päivittäin hapanjuurileivät ja mallasleivät sekä muut tilaustuotteet Sulon lounaille, brunsseille ja catering-tilauksiin. Myös Sulon burgereissa käytetyt potato bun-burgersämpylät valmistetaan meillä.

Teemme kaikki valinnat niin tuotteiden, raaka-aineiden, kuin valmistuksenkin suhteen tuotteen herkullisuus edellä. Jos paras pullataikina syntyy oikeasta voista, niin silloin myös käytämme oikeaa voita. Samalla hyödynnämme sesonkeja, mikä mahdollistaa raaka-aineiden käytön silloin kun ne ovat parhaimmillaan.

Tuotemyynti

Leipomon tuotteet ovat myynnissä kaikissa Sulon toimipisteissä aina torstaisin ja perjantaisin. Valikoima vaihtelee toimipisteittäin, mutta kaikista toimipisteistä löytyy vakiotuotteina leivät; hapanjuurileipä, mallasleipä sekä focaccia. Laajin valikoima makeita- sekä erikoistuotteita löytyy myyntipäivinä Ravintola Sulo Puistosta, Tiedepuistolta.

Huom! Tilaukset ja tarjouspyynnöt Sulon ravintoloiden kautta. Yhteystiedot.

Hapanjuurileipä Sulo Bakery
Leivos Sulo Bakery