Arvonnan säännöt

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Sulo Ravintolat Oy:n somearvontojen säännöt:

 

1. Arvonnan järjestäjä
Sulo Ravintolat Oy
Kauppakatu 28
80100 Joensuu
Y-tunnus: 2627135-1

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika 5.1.-10.1.2024

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistutaan aina kommentoimalla arvontajulkaisua Ravintola Sulon Facebookissa ja/tai Instagramissa. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä törkeän kielenkäytön tai muun epäsopivan toiminnan takia.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittaja arvotaan arvontajulkaisuja kommentoineiden joukosta. Arvontakriteeri ilmoitetaan julkaisussa. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 1 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan ensisijaisesti henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Jos tämä ei ole mahdollista, voittaja ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla. 

5. Arvontapalkinto
Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä. Palkinto on osallistumismahdollisuus kahdelle hengelle  lauantaina 13.1.2024 Sulo Iso Myyssä järjestettävälle testibrunssille, klo 12.00 kattaukseen. Arvo 60 €. Palkinto on käytettävä henkilökohtaisesti eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Meta/Facebook/Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Meta/Facebook/Instagramiin. 

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Sulo Ravintolat Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon.

7. Sääntöjen muuttaminen
Sulo Ravintolat Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus
Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti Sulo Ravintolat Oy:n sosiaalisen median kanavissa.