Ravintola Sulo Puistossa voit järjestää pikkujoulut sekä illanvietot isommalla tai pienemmällä porukalla. Asiakaspaikkoja ravintolassamme on jopa 200:lle henkilölle.

Meiltä saat myös maittavat menut toimitettuna pikkujouluihin catering-palvelumme kautta. Otathan yhteyttä sähköpostitse puisto(at)ravintolasulo.fi, niin teemme tarjouksen!

Ravintola Sulon pikkujoulumenut catering-tilaisuuksiin 2021

Vähintään 10 henkilön ryhmille

Menu I

”Välimeri”

Lehtikaalicaesar-salaattia (L,G,ei sisällä kalaa)

Sulon caprese-salaattia oliivien ja kapristen kera (L,G)

Hunaja- ja cantaloupemelonia sekä kirpeää omenaa (V,M,G)

Grillattuja kasviksia ja valkosipulin kynsiä sekä sitruunaa sekä lehtipersiljaa (V,M,G)

Valkosipulilla marinoituja oliiveja (V,M,G)

Krutonkeja (L)

Viininlehtikääryleitä, friteerattua lehtikaalia ja pinjansiemeniä (M,G)

Revittyä mozzarellaa, mustapippuria ja oliiviöljyä sekä rucolaa (L,G)

Ravunpyrstöjä ja gremolataa (M,G)

Naudan sisäpaistitartar, kapriksia, punasipulia ja tryffelimajoneesia (L,G)

Hapanjuurileipää ja tuorejuustoa (L)

Kotimaista kananpoikaa ”stifado”- kastikkeessa (L,G)

Luomukaritsapyöryköitä, fetajuustoa, minttua ja tomaattia (L,G)

”Patatas bravas”- kuorineen paahdettua perunaa, salsaa ja aiolia (L,G)

Sitruunaposset sekä aprikoosia (L,G)

Pieniä oliiviöljykakkuja, taatelipyreetä sekä omenamoussea (L)

Kahvia ja teetä

Menu II

”American”

Jäävuorisalaattia, paahdettua maissia, kirsikkatomaatteja, aitoa cheddaria sekä savu-chilivinegrettea (L,G)

Timjamipaahdettua talvikurpitsa-paprikasalaattia sekä vuonankaalia (V,M,G)

Caesar-salaattia, rapeaa pekonia ja krutonkeja (L, ei sisällä kalaa)

Maissi-cheddarleipää sekä jalapenoja (L,G)

Tuorejuustoa (L,G)

”Crispy chicken & coleslaw”- maissinachoilla paneroitua kotimaista broilerin sisäfileetä, coleslaw sekä chipotlemajoneesia (L,G)

Sulon lihapastramia Tammisen rotukarjan häränrinnasta, maustekurkkua, pikkelöityä sipulia ja dijonmajoneesia (L,G)

Jack Daniels- glaseerattua lohta, grillattua purjoa ja kirpeää omenaa (M,G)

Mausteista porsaankylkeä ja paahdetulla sipulilla maustettua bbq-kastiketta (M,G)

Cheddarilla gratinoitua peruna-bataattivuokaa (L,G)

American cheese cake, mustikkakastiketta, rocky roadia ja pop corneja (L)

Kahvia ja teetä

Menu III

”Nordic”

Romainesalaattia ja lehtikaalia, piparjuurikastiketta ja kananmunia (L,G)

Punajuurta, porkkanaa, västerbotten juustoa, tyrnihilloketta ja rucolaa (L,G)

Savuporo-perunasalaattia, purjoa ja kapriksia (L,G)

Metsäsienisalaattia smetanassa (L,G)

Rapuskagen ruskistettu  voi-majoneesissa (L,G)

Paahdettua sokeri-suolattua lohta ja akvaviitti-marinoitua kurkkua sekä fenkolia (M)

Tattari-perunarieskaa ja mätimoussea (L,G)

Sulon mallas- ja hapanjuurileipää  sekä vaahdotettua voita (L)

Mureaksi kypsennettyä kotimaista porsaankylkeä ja paahdettua omenakastiketta (M,G)

Punajuuri-aurajuustogratiinia (L,G)

Hunajavoissa paahdettuja juureksia ja lehtikaalia (L,G)

Lakritsi- creme brulee ja vadelmia (L,G)

Fazerin sinisiä konvehteja (L,G)

Kahvia ja teetä